Μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά αρκεί να το θες

Πέρυσι ήταν που είχα τόσο κοντά μαλλιά όσο ένα αγοράκι, φέτος όμως έχω τα δικά μου μακριά μαλλάκια, χωρίς extensions και τρέσες, που δεν αρέσουν και καθόλου στα αγόρια!

Θα έλεγα ότι η τακτική να καθαρίζεις κάθε μήνα τα μαλλιά σου από την ψαλίδα δεν αποδίδει και δεν βοηθάει στο να μακρύνουν αντίθετα μάλλον γίνονται πιο κοντά.Νομίζω κάθε 10 εβδομάδες είναι ιδανικό.

Μην συμπεριφέρεσαι στα μαλλιά σου αδέξια! Όταν τα πιάνεις συνέχεια με λαστιχάκια τα ταλαιπωρείς ,προτίμησε ένα κλάμερ για να τα μαζέψεις. Η αλογοούρα είναι επιβαρυντική για το τριχωτό του κεφαλιού απέφυγε την όσο μπορείς.

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται με το σεσουάρ και το σίδερο καθώς τα ξηραίνουν και σπάνε. Προσπάθησε να τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά, θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!
Αγόρασε ένα επαγγελματικό σεσουάρ και απέφυγε τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η πρωτεΐνη βοηθάει για να έχουμε γερά και υγιή μαλλιά. Τα ψάρια ,τα λαχανικά  και το κρέας συμβάλλουν  στην καλύτερη ποιότητα της τρίχας. Έτσι θα έχεις λαμπερά μαλλιά!

Τα προϊόντα styling είναι άλλη μια χημική ουσία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και δεν βοηθάνε στην ανάπτυξή τους. Ξέρω δεν μπορείς να βγεις χωρίς gel ή σιλικόνη αλλά δεν θα έχεις ποτέ τα μαλλιά που επιθυμείς αν δεν ξεχάσεις ή δεν ελαττώσεις όσα μέχρι τώρα έκανες.

Τα σαμπουάν και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε  θα πρέπει να είναι από οργανικά ή φυτικά συστατικά (διαβάστε τις ενδείξεις) ειδικά αυτά που δεν θέλουν ξέβγαλμα.

Μην τα βάφεις συχνά ,η χημική αυτή διαδικασία τα καταστρέφει. Προτίμησε τεχνικές που δεν απαιτούν συχνό φρεσκάρισμα, τουλάχιστον μέχρι να μακρύνουν...

Θυσίες είπαμε κορίτσια...!!! Εγώ αισθάνομαι χαρούμενη ήδη!

Μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά αρκεί να το θες Μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά αρκεί να το θες Reviewed by Unknown on Οκτωβρίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.