Κλείσε τα αυτιά σου και κοίτα ψηλά

Μερικές φορές για να φτάσεις ψηλά πρέπει να είσαι κουφός και να επικεντρώνεσαι  μόνο στο στόχο σου. 
Να κάνεις αυτό που θες και να ζήσεις όπως εσύ  ονειρεύεσαι !Αν ακούς τους γύρω σου θα ζήσεις την ζωή που θέλουν οι άλλοι για σένα. Δεν ξέρεις ποτέ με  σιγουριά αν θέλει ο άλλος την πραγματική σου ευτυχία ή αν οι συμβουλές του είναι προσαρμοσμένες σε  δικά του οφέλη και προσπαθεί να επέμβει στη ζωή σου. 
Ζήσε και ''δούλεψε'' για τα όνειρα σου!

Κάποτε οι βάτραχοι διοργάνωσαν έναν αγώνα αναρρίχησης. Στόχος τους ήταν να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή ενός πύργου. Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν εκεί να τους υποστηρίξουν. Ο αγώνας ξεκίνησε… Στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό, να ανέβουν οι βάτραχοι στην κορυφή του πύργου και το μόνο που άκουγες ήταν: «Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν…» Οι βάτραχοι άρχισαν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους… Ο κόσμος συνέχιζε να φωνάζει: «Τι κόπος! Πoτέ δεν θα τα καταφέρουν…» Τότε οι βάτραχοι, ο ένας μετά τον άλλο, παραδέχονταν την ήττα τους, εκτός από έναν, που συνέχισε να σκαρφαλώνει… Στο τέλος, μόνο αυτός, και μετά από τρομερή προσπάθεια, κατόρθωσε να φθάσει στην κορυφή! Ένας από τους χαμένους βατράχους, πλησίασε να τον ρωτήσει πως τα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή… Τότε συνειδητοποίησε ότι.. Ο νικητής βάτραχος ήταν κουφός!!! Ποτέ να μην ακούμε ανθρώπους που έχουν την κακή συνήθεια να είναι αρνητικοί, γιατί μας κλέβουν τις μεγαλύτερες λαχτάρες και πόθους της καρδιάς μας! Πάντοτε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας τη δύναμη της φράσης: «Σκέψου θετικά!» Σε όσους μας λένε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ή να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ… ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!

Κλείσε τα αυτιά σου και κοίτα ψηλά Κλείσε τα αυτιά σου και κοίτα ψηλά Reviewed by Unknown on Οκτωβρίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.